Behandelingen op afstand

Praktijk Maarten Eland sprongOmdat de dimensies tijd en plaats geen rol spelen bij energetische processen, kunnen reading- en healingbehandelingen en energetische reinigingen evengoed op afstand plaatsvinden. Grote voordelen hierbij zijn dat je niet naar de praktijk hoeft te reizen en je hoeft geen tijd vrij te maken voor het consult. Als ik je op afstand behandel kan je op dat moment zelfs gerust met iets anders bezig zijn.

Bij een healing op afstand kunnen sommigen zich enigszins moe voelen na de behandeling, dus ik spreek altijd een tijdstip af op de dag van de behandeling en raad mensen aan een relatief rustig tijdstip te kiezen. Na afloop van de behandeling stuur ik een email met een beknopt verslag van wat ik gedaan heb en waarom.

Bij een reading op afstand spreek ik een datum en tijdstip af waarop we met elkaar kunnen telefoneren of skypen, ik plan dan jouw reading in, voorafgaand aan dat gesprek. Indien gewenst kan ik in plaats van telefoneren of skypen, mijn bevindingen ook aan je mailen.

De gezinsreading op afstand

Bij een gezinsreading kijk ik naar de energetische samenstelling van het gezin. Zelden lopen energetische processen bij afzonderlijke gezinsleden synchroon. Als er binnen de structuur van het gezin niet voldoende ruimte is voor die individuele processen, kunnen er problemen ontstaan.

Deze problemen worden echter vaak onterrecht toegeschreven aan een ogenschijnlijk voor de hand liggende oorzaak, terwijl de werkelijke oorzaak meestal verscholen ligt in onderliggende energetische processen.

Bij een gezinsreading wijs ik op eventuele knelpunten, belicht de energetische banden onderling en herstel de energetische balans van het gezin.

 

Een gezinsreading doe ik alleen op afstand vanwege het praktisch voordeel ervan. Een heel gezin op de praktijk ontvangen werkt niet efficiënt en is bovendien niet nodig.

Bij een gezinsreading op afstand spreek ik een datum en tijdstip af waarop ik met de aanvrager kan telefoneren of skypen, ik plan de gezinsreading dan voorafgaand aan dat gesprek. Een gesprek duurt max. 60 min. Aanvragers vanuit buitenland dienen zelf naar mij te bellen. Indien gewenst kan ik in plaats van telefoneren of skypen mijn bevindingen ook aan je mailen.

De energetische reiniging op afstand

Een energetische reiniging is eigenlijk een healing waarbij het accent ligt op het laten afvloeien van energetische ballast uit een systeem. Zo’n systeem kan een energieveld van een persoon zijn, maar ook een ruimte zoals een woning of vertrek waar je werkt.

Energetische ballast ontstaat als er energie uit het ‘verleden’ blijft hangen in het betreffende systeem en er onvoldoende natuurlijke afvloeiing plaatsvindt. Vooral bij enerverende gebeurtenissen kan energie hiervan lang aanwezig blijven in een ruimte of in de menselijke aura.

Praktijk Maarten Eland huisreiniging

Of de oorzaak nu ligt in je aura of in de ruimte waarin je bent, onbewust voelt het vaak aan alsof de dingen die je onderneemt je erg veel energie kosten en de heersende stemming geladen is.

Een energetische reiniging is aan te bevelen voor o.a.

  •  het verbeteren van de creativiteit,
  •  meer gevoel van (nacht)rust
  •  beter overzicht
  •  vergroting van je relativeringsvermogen
  •  ondersteuning van geestelijke en lichamelijke processen
  •  bevordering van een heldere (toekomst)visie
  •  verbetering van communicatie
  •  verruiming van een algemeen gevoel van vrijheid (last van je schouders).

Kortom, er komt meer flow en lichtheid in je leven.

 

De reinigingsreeks

Een energetische reiniging is bij uitstek geschikt om met enige regelmaat te ondergaan, bij wijze van onderhoud. Daarom bied ik een reinigingsreeks aan voor een periode naar keuze, waarbij ik structureel één maal per week op afstand een energetische reiniging uitvoer.

Bij de energetische reinigingsreeks speelt ‘het inhoudelijke’ van de overtollige energie die ik wekelijks laat afvloeien geen rol in het proces. Hierop richt ik me dus ook niet en heb dus geen ‘hoe en waarom’ informatie voor je.

Je krijgt wel elke week na afloop van de energetische reiniging op de afgesproken dag een berichtje per email. Hierin staat o.a. hoe laat de behandeling plaats vond.

 

Contact, afspraken en meer informatie: 06 11318082